23 Ekim 2017 Pazartesi

Audi Modelleri

Arabalar her zaman işimizi kolaylaştıran aygıtlardır. Büyük şehirde de küçük şehirde de her zaman bir arabaya ihtiyaç duyulduğu göz ardı edilemez. Fakat bütçe olarak fazla zorlanmak istemeyen kişiler araba seçerken dikkatli olmak zorundadırlar. Bu dikkat edilecek en önemli noktalardan birisi de az benzin yakmasıdır. Arabanın az benzin yakması her zaman önemlidir. Çünkü kısa mesafede değil de uzun mesafelerde benzin çok yakıldığında, zaten pahalı olduğu için sizi zor durumda bırakabilecektir. Ayrıca benzin parasının yanın da arabanın vergisinin de pahalı olmaması gerekir. Araba seçerken bu önemli iki ögeye dikkat edilmelidir. Sonrasında da konfor önemlidir.
Alman araba markaları arasında en fazla bilinen diğer bir marka ise Audi’dir. Audi modelleri, her zaman kendini yenileyen ve geliştiren bir marka öncülü olma yolunda ilerlemiştir. Ayrıca bu markanın Volswagen markası içerisinde yer aldığını söylemek gerekir. 
Şirketin merkezinin ise Bavyera’ da olduğu bilinir. Firma 1910 yılında kurulmuştur. Audi kelimesi dinlemek anlamına gelmektedir. 1932 yılına gelindiğinde ise DKW, Horch, Wanderer ve Audi markaları birleşmiştir. Auto Union ismini almıştır. Ayrıca logosunun dört halkadan oluşması da bu dört farklı markanın birleşmesinden gelir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte de Audi markası dünyanın en gelişmiş motorunu kullanmaya başlamış oldu. 1995 yılına bakıldığında S4 modeli o döneme adını altın harflerle yazdırmasını sağladı. İlerleyen zamanlarda da alüminyum uzay kafesi teknolojisini kullanmaya başlamıştır. Alman arabaları içinde farklı bir teknoloji kullanarak sivrilmeyi başarmıştır.

AUDİ Spor Araba Modelleri

Almanya’ nın ürettiği araba markaları içerisinde oldukça kullanılan ve konfor ile birlikte daha nice rahatlık sağlayan Audi, spor araba modellerinde de üst sıralardadır. Hızı ve rahatlığı ile mükemmel bir sürüş yapmaya olanak sağlar. R8-Etron modeli ile spor arabada bir devrim açmaktadır. 

AUDİ Sedan Araba Modelleri

Audi modelleri, sedan araba modellerinde de yine üst sıralarda yer almaktadır. Audi, sedan araba modellerini en iyi şekilde tasarlar ve hem göze hem de konfora hitap eden bu tasarımlar sayesinde adını her zaman üst yerlerde tutar. 

Hiç yorum yok: