24 Ekim 2017 Salı

BMW Modelleri

Arabalar günümüz için vazgeçilmez araçlardır. Hayatımızı oldukça kolaylaştıran ve bize zaman tasarrufu sağlayan bu aletler içerisinde en çok tercih edilenler Alman araba modelleridir. Almanların arabalar konusunda kendilerini bu kadar geliştirmelerini sağlayan aslında savaşlardır. Savaşlardan dolayı da araç konusunda ilerlemek zorunda kalmışlardır. Bu zorunluluğun sonucunda da en iyi araçları üreten markalar sahibi olmuşlardır. BMW modelleri de yine Almanların bir markasıdır.
BMW 1913 yılında, Karl Friedrich Rapp ile Gustav Otto’ nun iki ayrı uçak firmasının bir araya gelmesi ile oluşturulmuş bir markadır. BMW’nin açılımına bakıldığında ise Bayerische Motoren Werke olduğu görülür. Yani Bavarian Motor Works’tür. Firmanın asıl işi uçak üretmekti. Fakat sonrasında zaman geçince motorsikletler konusunda da ileri atılımlar yapmaya başlamışlardır. Bunun dışında bisiklet üretimi de yaptıkları görülmektedir. Ayrıca BMW, Rolls- Royce ile Mini’ nin de sahibidir.
BMW’ nin logosunun renklerinin genel olarak mavi ve beyazdan oluştuğu görülür. Bunun da anlamı eskiden uçak tasarlayan bir şirket olmalarıdır. Yani mavi ve beyaz renkleri gökyüzünü temsil etmektedir. Ayrıca dikkatli bakıldığında da pervane gibi bir görünüme sahip olduğu görülür. Şirketin Almanya’ nın Münih şehrinde kurulduğu bilinmektedir. Ayrıca merkezi günümüzde de oradadır.

BMW Spor Araba Modelleri

Alman markalı arabalardan birisi olan BMW spor araba modellerinde de oldukça üst sıralarda arabalar üretmektedir. Özellikle dış görünüş olarak oldukça iyi tasarlanmış olan bu araba modelleri, konfor ve hız olarak da oldukça yüksek durumdadır. 325 Ci, 520d comfort gibi modeller yine göze çarpan BMW markalarıdır.

BMW Sedan Araba Modelleri


Sedan araba modellerinde Alman markaları genellikle daha çok tercih edilen ve beğenilen markalardandır. Ayrıca bu arabaların kimi zaman kampanya yaptıkları da unutulmamalıdır. İki ya da dört kapılı olan bu arabalar, konfor ve güvenlik açısından da oldukça iyi özellik göstermektedirler. BMW modelleri içerisinde en çok tercih edilen modeller de sedan arabalardır. Ayrıca güvenlik ile konforun yanında yakıt konusunda da oldukça az harcayan modelleri de bulunur. Bunlar da yine tercih edilen türler arasına girmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder